Augeos dotterbolag Vaxxa onlineauktioner startar 2023 i raketfart

Vaxxa har rekryterat totalt 30 auktionsmäklare i Sverige på strategiskt utvalda platser. 19 av dessa rekryterades i december samt ytterligare 11 under januari månad. Vi fick ett rekordintresse för att bli auktionsmäklare med över 300 intresseanmälningar varav 115 intervjuer genomförts av egna rekryterare. Då varje auktionsmäklare har ett minimiantal i auktioner som presteras inom sitt geografiska område kommer auktionsvolymen minst fyrdubblas mot befintlig volym. Samtliga mäklare startar sitt uppdrag fullt ut den 30 januari.

Det stora intresset tror vi beror på vår inriktning att vara dem som sätter både säljare, mäklare och köpare i fokus genom opartiska bedömningar samt konkurrenskraftiga reservationspriser. Samtliga mäklare besitter väldigt stor kunskap inom sitt område. Vi är mycket nöjda med rekryteringen samt att vi kan starta accelerationen av Vaxxas tillväxt tidigare än beräknat.

Anslutna mäklare är egenföretagare som tillvaratar sina kontaktnät för att därifrån utvecklas. Deras uppdrag underlättas av att vi rekryterat en coachningsansvarig som även varit delaktig i rekryteringsprocessen av auktionsmäklarna. Vaxxas self-service delmål är nu uppnådda varför bolaget inför försäljningsprovision både på privatpersoner och företag vilka själv lägger ut annonser hos Vaxxa. För befintliga kunder är det kostnadsfritt fram till 8 mars 2023.

För mer information, vänligen kontakta

Karl Frindberg, VD
[email protected]
070-530 31 23

Om Vaxxa AB

Vaxxa är ett svenskt publikt aktiebolag listad på Spotlight Stock Market i Sverige. Via bolagets auktionsplattform vaxxa.se, erbjuder vi privatpersoner och företag att sälja och köpa begagnade objekt inom fordon, maskin, bygg och industri. Genom att kombinera självbetjäningsfunktioner med tillgång till erfarna auktionsmäklare levererar vi en flexibel och pålitlig försäljningsupplevelse. Vår passion och motivation är att göra försäljningsprocessen mer lättillgänglig för både privatpersoner och företag, samtidigt som vi strävar efter att främja en mer cirkulär marknad.