Om Vaxxa

Vi är Vaxxa

Vaxxa.se är auktionssajten för alla som vill köpa och sälja objekt inom fordon, maskin, bygg och industri. Genom personlig support, finansieringslösningar och fokus på våra användares önskemål, hjälper vi både köpare och säljare att göra bra affärer.

Auktionsbolaget Vaxxa grundades år 2019 i Älvsbyn, Norrbotten och är idag börsnoterat på Spotlight Stock Market i Sverige. Med huvudkontor i Luleå, säte i Stockholm och auktionsmäklare över hela Sverige, finns vi här för våra kunder från norr till söder. Vår passion och motivation är att göra försäljningsprocessen mer tillgänglig för både privatpersoner och företag, samtidigt som vi strävar efter att främja en mer cirkulär marknad.

Våra värdeord – Mod, Äkthet, Flexibilitet och Förtroende; genomsyrar allt vi gör. Vi tror på att vara modiga nog att utmana konventionella metoder och tänka utanför boxen för att skapa innovativa lösningar. Vi är stolta över vår norrbottniska bakgrund, vilket ger oss en unik lokal förankring samtidigt som vi sträcker oss över hela landet och världen över med våra onlineauktioner.

Vår affärsmodell är unik och skapad för att ge våra användare maximal frihet och flexibilitet. Hos oss har du möjlighet att annonsera själv via vår self-service-plattform på vaxxa.se. 

Vi har skapat ett användarvänligt gränssnitt där du enkelt kan lägga ut dina objekt till försäljning. Om du istället föredrar det personliga bemötandet finns våra auktionsmäklare tillgängliga över hela landet. De hjälper dig med allt från värdering till fotografering och sköter hela försäljningsprocessen åt dig.

Vi strävar efter att vara den ledande aktören inom försäljning av fordon, maskiner och verktyg i Sverige. Genom att kombinera vår passion för en cirkulär marknad med våra värdeord och unika affärsmodell, tror vi på att göra skillnad och skapa en mer hållbar framtid för alla.

Med ett intresse för fordon och affärer startade Älvsbybon Pär Larsson auktionssajten Vaxxa. Pär såg ett behov att fylla på andrahandsmarknaden inom fordonsbranschen. Ett behov av att göra det enklare och lättillgängligt för både privatpersoner och företag att sälja sina begagnade fordon och maskiner. Det har teamet på Vaxxa löst och skapat en komplett digital marknadsplats för auktioner, som inte går att finna någon annanstans inom de branscher företaget verkar inom.